Mgr. Květoslava Klíčová

Bachelor's thesis

Technologický postup při zpracování masa

Technological progress in the meat processing
Abstract:
Bakalářská práce přibližuje učební obor Řezník – uzenář. V úvodní části mapuje historii a vývoj výuky v oboru až do 19. století. V další části se práce věnuje výuce oboru Řezník - uzenář na Střední odborné škole a SOU v Poličce. V současné době se tato škola jako jediná v Pardubickém kraji věnuje mj. výchově a vzdělávání v tomto učebním oboru. V rámci bakalářské práce je vypracována příprava učitele …more
Abstract:
This Bachelor thesis provides a description of the branch of study Butcher – slaughter. The introductory part deals with the history and development of teaching in this branch of study until the 19th century. One chapter is devoted to teaching in the branch of study Butcher – slaughter at the Specialised secondary school and specialised secondary training school in Polička. This school is currently …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 14. 5. 2014
  • Supervisor: Ing. Jan Děcký
  • Reader: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta