Charakteristika a specifika VOC Modre hory – Mgr. Peter Michalík
Mgr. Peter Michalík
Bachelor's thesis
Charakteristika a specifika VOC Modre hory
Characteristic and specifics of VOC Modré hory
Anotácia:
Bakalářská práce s názvem "Charakteristika a specifika VOC Modré hory" se zabývá společními bodmi jednotlivých VOC a zároveň a specifikami jednotlivých VOC v České republice. Na základe stanov jednotlivých VOC sdružení, byla vykonána rešerše s cílem najít specifika VOC Modré hory oproti ostatním VOC. Dalším cílem bylo navrhnout možnosti zlepšení stanov VOC Modré hory vzhledem k zákaznícké přehlednosti …viacAbstract:
Bachelor's thesis with topic "Charakteristika a specifika VOC Modré hory"deals with similarities of separate VOC in Czech Republic and also about specifis of those VOC. Based on the chartests of separate VOC associations research was made with aim to find specifics of VOC Modré Hory in the opposite to other VOC. Next aim was to propose possibilities of chartests improvment in VOC Modré hory to make …viacAbstract:
Bakalárska práca s témou "Charakteristika a specifika VOC Modré hory"sa zaoberá o spoločných bodoch jednotlivých VOC a zároveň a špecifikách jednotlivých VOC v Českej republike. Na základe stanov jednotlivých VOC združení, bola vykonaná rešerše s cieľom nájsť špecifiká VOC Modré hory oproti ostatným VOC. Ďalším cieľom bolo navrhnúť možnosti zlepšenia stanov VOC Modré hory vzhľadom k zákazníckej prehľadnosti …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Radek Sotolář, Ph.D.
- Oponent: Jan Stávek, externi
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / odbor:
Horticultural Engineering / Viticulture and Viniculture
Práce na příbuzné téma
-
Anthokyanová barviva v hroznech a vínech.
Petra Juříčková -
Změny bioaktivních a senzoricky významných látek révových vín v průběhu skladování
Lukáš Snopek -
Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech
Zuzana Švajdová -
Modelový postup výroby červeného a růžového vína
Kateřina MIZERÍKOVÁ -
Analýza oblíbenosti spotřeby vín s označením VOC Modré Hory
Ondřej Rozlílek -
Sledování vybraných analytických parametrů vín VOC MODRÉ HORY a VOC PÁLAVA
Jan Šlancar -
Marketing management apelačních vín v ČR se zaměřením na VOC MODRÉ HORY a VOC PÁLAVA
Lucie Šimonová -
Dopady koronavirové krize na vinaře sdružené ve VOC Modré Hory
Lukáš Melichar
Názov
Vložil
Vložené
Práva