Mléko a mléčné produkty ve stravování dětí staršího školního věku – Šárka JAROŠOVÁ
Šárka JAROŠOVÁ
Bachelor's thesis
Mléko a mléčné produkty ve stravování dětí staršího školního věku
Milk and diary products in a nutrition of older school-aged children
Abstract:
Bakalářská práce je zaměřena na konzumaci mléka a mléčných výrobků u dětí staršího školního věku. Popisuje mléko a mléčné výrobky, jejich složení a vliv na dětský organismus. Součástí práce je výzkumné šetření, které je zaměřené na konzumaci mléka a mléčných výrobků u žáků 6. až 9. tříd.Abstract:
The bachelor thesis focuses on milk and diary products consumption of secondary school aged children. It describes milk and diary products, its composition and influence on chhildren?s organism. The thesis includes a survey designated for pupils of 6th - 9th grade and it focuses on milk and diary products consumption.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 4. 2013
Accessible from:: 17. 4. 2013
Thesis defence
- Date of defence: 14. 5. 2013
- Supervisor: Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
JAROŠOVÁ, Šárka. Mléko a mléčné produkty ve stravování dětí staršího školního věku. Olomouc, 2013. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 17.4.2013
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 17. 4. 2013 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaPALACKÝ UNIVERSITY IN OLOMOUC
Faculty of EducationBachelor programme / field:
Specialization in Pedagogy / Výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání a environmentální výchova se zaměřením na vzdělávání
Theses on a related topic
-
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Projekty Mléko do škol a Ovoce a zelenina do škol v podmínkách vybraného regionu
Monika BLAFKOVÁ -
Dotační politika v mléčném sektoru - Program školní mléko
Eva Rychlíková -
Mléčné výrobky s přidanou hodnotou
Bermet Idinova -
Význam vitamínů a minerálních látek v mléce a mléčných výrobcích
Marie ZÁMEČNÍKOVÁ -
Mléčné vysokotučné produkty s obsahem probiotik
Kateřina Šebestová -
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
Šárka Horváthová -
Sýry v gastronomii
Igor Kuznetcov
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights