Francouzská gastronomie v České republice – Ing. Mgr. Josef Domácí
Ing. Mgr. Josef Domácí
Master's thesis
Francouzská gastronomie v České republice
The French gastronomy in the Czech Republic
Abstract:
V práci bude provedeno hodnocení stávajícího stavu francouzské gastronomie, konceptů francouzské gastronomie, jaké se podávají speciální pokrmy. Cílem je zhodnotit konkurenceschopnost francouzské gastronomie a jejích produktů v České republiceAbstract:
In this work, the evaluation of the current state of French gastronomy, French gastronomy concepts, which serves special dishes. The aim is to assess the competitiveness of French gastronomy and its products in the Czech Republic
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2013
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/5140/vsh_m/
Thesis defence
- Date of defence: 29. 8. 2013
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Theses on a related topic
-
Restaurace zahraniční kuchyně v Praze
Matěj Vimr -
Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant“
Lucie Kratochvílová -
Koncept Restaurant day
Zuzana Bartíková -
Komparace značkových restaurací českých pivovarů ve vybraném regionu
Lucie Kondelíková -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
Jan Foldyna -
Analýza tradiční gastronomie ve vybraném regionu
Dominika Baranová