Ing. Mgr. Josef Domácí

Master's thesis

Francouzská gastronomie v České republice

The French gastronomy in the Czech Republic
Anotácia:
V práci bude provedeno hodnocení stávajícího stavu francouzské gastronomie, konceptů francouzské gastronomie, jaké se podávají speciální pokrmy. Cílem je zhodnotit konkurenceschopnost francouzské gastronomie a jejích produktů v České republice
Abstract:
In this work, the evaluation of the current state of French gastronomy, French gastronomy concepts, which serves special dishes. The aim is to assess the competitiveness of French gastronomy and its products in the Czech Republic
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 8. 2013
  • Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management