Lucie Hammerschmiedová

Bakalářská práce

Minimalizace uhlíkové stopy ve vinařství

Carbon footprint minimisation in winemaking
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na studium minimalizace uhlíkové stopy ve vinařství. Cílem práce bylo prostudovat literaturu a vytvořit kvalitní kompilaci relativních zdrojů, zformovat zjednodušenou metodiku na téma uhlíkové stopy ve vinařství a zhotovit vlastní komentář s doporučením na návazný výzkum.
Abstract:
The bachelor's thesis is focused on the study of carbon footprint minimisation in winemaking. The aim of the work is to examine the literature and create a quality compilation of relative sources, to form a simplified methodology for thematic traces in vinification and viticulture, and to process commentary with recommendations for further research.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 6. 2023
  • Vedoucí: prof. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
  • Oponent: Tomáš Kopta, doc. Ing.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Zahradnická fakulta

Bakalářský studijní program / specializace:
Zahradnické inženýrství / Zpracovatelské technologie a kvalita potravin