Veronika ONDROVÁ
Bachelor's thesis
Estetické vnímání gastronomie
Gastronomical Field from Esthetical Point of View
Anotácia:
Bakalářská práce se po krátkém obeznámení s historií zaměřuje na nejnovější trendy v gastronomii, mezi které také patří zážitková gastronomie. Dále je zde zmíněn stále oblíbenější kulinářský turismus, na čemž mají zásluhu i významné osobnosti z oblasti gastronomie. Ty nejlepší jsou odměněny Michelinskou hvězdou, která je zárukou, ale i měřítkem kvality. Práce dále vyzdvihuje význam gastronomických …viacAbstract:
Bachelor's thesis has focused on the newest trends in gastronomy after a short familiarisati-on with the history which also includes gastronomical experiences. Furthermore there is mentioned increasingly popular culinary tourism of which has due to celebrities from the field of gastronomy. The best are rewarded with a Michelin star which is a guarantee but also a measure of quality. The work also emphasises …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2013
Zverejniť od: 16. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ONDROVÁ, Veronika. Estetické vnímání gastronomie. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 16. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Práce na příbuzné téma
-
Trendy marketingu na sociálních sítích a jejich využití v oblasti gastronomie
Ondřej Navrátil -
Trendy v gastronomii
Svatoslav Rychtecký -
Inovační trendy vzdělávání v oboru gastronomie
Stanislav KOTÁN -
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
Nicole Frýbortová -
Trendy v současné gastronomii
Karolína Beyerová -
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
Jitka Kutzendörferová -
Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitele
Radka Smržová -
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Nikola Dufková