Lukáš Kříž

Bachelor's thesis

Možnosti výroby nealkoholických chmelových nápojů

Possibilities of producing non-alcoholic hop drinks
Abstract:
V současné době roste poptávka po různých typech nealkoholických nápojů, které se vyrábějí širokým spektrem různých technologií. Především nealkoholické pivo, které získává ve světě stále větší a větší oblibu. Technologie, kterými se vyrábí nealkoholické pivo, je celá řada. Tyto postupy se rozdělují na biologické procesy, tepelné ošetření nebo membránové procesy. Však k nejvýznamnějším v dnešní době …more
Abstract:
Nowadays, there is a growing demand for different types of soft drinks, which are produced by a wide range of different technologies. In particular, non-alcoholic beer, which is gaining more and more popularity in the world. The technologies used to produce non-alcoholic beer are numerous. They are divided into biological processes, heat treatment or membrane processes. However, one of the most important …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2024

Thesis defence

  • Date of defence: 11. 6. 2024
  • Supervisor: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
  • Reader: Petr Otřísal, externi

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme:
Food Technology