Lukáš Kříž
Bachelor's thesis
Možnosti výroby nealkoholických chmelových nápojů
Possibilities of producing non-alcoholic hop drinks
Abstract:
V současné době roste poptávka po různých typech nealkoholických nápojů, které se vyrábějí širokým spektrem různých technologií. Především nealkoholické pivo, které získává ve světě stále větší a větší oblibu. Technologie, kterými se vyrábí nealkoholické pivo, je celá řada. Tyto postupy se rozdělují na biologické procesy, tepelné ošetření nebo membránové procesy. Však k nejvýznamnějším v dnešní době …moreAbstract:
Nowadays, there is a growing demand for different types of soft drinks, which are produced by a wide range of different technologies. In particular, non-alcoholic beer, which is gaining more and more popularity in the world. The technologies used to produce non-alcoholic beer are numerous. They are divided into biological processes, heat treatment or membrane processes. However, one of the most important …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 7. 5. 2024
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2024
- Supervisor: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
- Reader: Petr Otřísal, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme:
Food Technology
Theses on a related topic
-
Non-Alcoholic Beer Production
Peter Vaštík -
Moderní technologie nealkoholických nápojů
Markéta Langová -
Technologie výroby nealkoholických piv
Hana MÁCHALOVÁ -
Charakterizace nealkoholické nemoci jater (NAFLD) v potkaních modelech obezity
Hana Selicharová -
Senzorické hodnocení nealkoholických piv v závislosti na technologii výroby
Markéta BRABCOVÁ -
Vizuální identita PiTy BEER
Tereza Matoušková