Lukáš Kříž

Bakalářská práce

Možnosti výroby nealkoholických chmelových nápojů

Possibilities of producing non-alcoholic hop drinks
Anotace:
V současné době roste poptávka po různých typech nealkoholických nápojů, které se vyrábějí širokým spektrem různých technologií. Především nealkoholické pivo, které získává ve světě stále větší a větší oblibu. Technologie, kterými se vyrábí nealkoholické pivo, je celá řada. Tyto postupy se rozdělují na biologické procesy, tepelné ošetření nebo membránové procesy. Však k nejvýznamnějším v dnešní době …více
Abstract:
Nowadays, there is a growing demand for different types of soft drinks, which are produced by a wide range of different technologies. In particular, non-alcoholic beer, which is gaining more and more popularity in the world. The technologies used to produce non-alcoholic beer are numerous. They are divided into biological processes, heat treatment or membrane processes. However, one of the most important …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2024
  • Vedoucí: doc. Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
  • Oponent: Petr Otřísal, externi

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta