Bc. Romana Hvorečná

Diplomová práce

Analýza stravovacích služieb na Vysokej škole hotelovej v Prahe

Analysis of Catering Services at The Institute of Hospitality Management in Prague
Abstract:
The purpose of this dissertation is to rate the range of catering service options at The Institute of Hospitality Management in Prague, assess their quality, and find out customer satisfaction of these services. This work is aimed at analyzing proposals that lead to improvements of the current situation. It is separated into three main parts. The first part deals with the theoretical base followed …více
Abstract:
Cieľom tejto diplomovej práce, je zhodnotiť rozsah ponuky stravovacích služieb na Vysokej škole hotelovej v Prahe, posúdiť ich kvalitu a zistiť spokojnosť zákazníkov s týmito službami. Práca je zameraná na spracovanie návrhov vedúcich k zlepšeniu súčasného stavu. Je rozdelená do troch základných častí. Prcá časť tvorí teoretický základ, na ktorý nadväzuje druhá, analytická časť práce. V analytickej …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2017
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství