Moderní analytické metody při analýze pivovarských produktů a meziproduktů – Petra Mimochodková
Petra Mimochodková
Bakalářská práce
Moderní analytické metody při analýze pivovarských produktů a meziproduktů
Modern analytical methods for the analysis brewery products and intermediates
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na použití analytických metod ve vztahu ke stanovování jednotlivých vlastností a komponent pivovarských meziproduktů a produktů. Nejprve byly popsány základní principy výroby piva. Další kapitola se zaobírá problematikou konvenčních analytických metod, které jsou dodnes využívány v praxi. Na závěr jsou popsány vybrané novodobé metody používané v pivovarsko -- sladařské …víceAbstract:
This bacelor thesis is focused on the application of analytical methods in relation to the determination of individual properties and components of brewing intermediates and products. First of all were be described the basic principles of the production of beer. The next chapter discusses the problems of the conventional analytical methods, which are still used in practice. In conclusion are described …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Iontová chromatografie kationtů
Zuzana Paľáková -
Augmented Gravity Model of Trade: Empirical analysis of beer exports in EU countries
Miriam Brellíková -
Analýza trhu piva v České republice
Alžběta Petrážová -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš
Název
Vložil
Vloženo
Práva