Lucie Sojková

Bakalářská práce

Kvalita gastronomických služeb v Praze

Quality of food and beverage services in Prague
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o kvalitě gastronomických služeb a ukazuje její význam na příkladu gastronomických služeb poskytovaných v Praze. Cílem práce je zhodnotit význam kvality v oblasti gastronomie. V první kapitole jsou definovány základní pojmy týkající se gastronomie a kvality. Druhá kapitola se zabývá legislativní úpravou pro oblast gastronomických služeb. Jsou zde popsány celosvětově uznávané …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the quality of food and beverage services and demonstrates its importance using the example of food and beverage services provided in Prague. The aim of the thesis is to assess the importance of quality in the field of gastronomy. The first chapter characterises the main terms related to gastronomy and quality. The second chapter deals with the legislation for this field …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 7. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2014
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Tomáš Bakos

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/41378