Fast food v České republice – sociální, kulturní a ekonomické aspekty – Zuzana Chreňová
Zuzana Chreňová
Bachelor's thesis
Fast food v České republice – sociální, kulturní a ekonomické aspekty
Fast food in the Czech Republic - social, cultural and economic aspects
Abstract:
Uvedená bakalářská práce je zpracována na téma fast food v České republice – sociální, kulturní a ekonomické aspekty. Skládá se ze tří hlavních částí. První z nich je věnována základním pojmům a popisu historie od starověku až po současnost. Vývoji ve světě a v České republice, popis pěti vybraných řetězců, reklamě a franchisingu. V druhé části jsem se zaměřila na průzkum formou dotazníku a uvedla …moreAbstract:
This Bachelor´s thesis is focused on the fast food in Czech Republic - social, cultural and economic aspects. It consists of three main parts. The first part deals with basic concepts and description of history from antiquity to the present. Developments in the world and in the Czech Republic, a description of the five selected chains, advertising and franchising. The second part is focused on the …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 5. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11935/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 6. 2014
- Supervisor: PhDr. Jaroslav Holoubek
- Reader: doc. Ing. Marie Dohnalová, CSc.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Vyhodnocení efektivity zřízení a provozování rychlého občerstvení formou franchisingu
Lukáš Dutý -
Franchising v České republice
Kristýna Bohdalová -
Franchising v pohostinství
Jan Pavel -
Franchising system
Mykyta Boblak -
Franchising jako forma podnikání v gastronomii
Zuzana Tomalová -
Zavedení vegetariánského produktu do řetězce rychlého občerstvení
Simona Vaškovicová -
Využití moderních technologií ve stravování: podnikatelský plán založení restaurace, kde si zákazníci sami navrhují pokrmy
Johana Blümelová -
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
Markéta Šimonová