Bc. Igor Bejtic

Diplomová práce

Analýza činnosti externých kontrolných orgánov v hotelierstve a gastronómii

Analysis of the Activities of External Control Subjects in the Hospitality Industry and Gastronomy
Abstract:
The aim of this dissertation is to analyse the activities of ruling authorities in gastronomy and hotel industry, to identify their mistakes and insufficiencies and consequently, to propose corrective measures. The first part of this dissertation focuses on basic information about control and its importance, as well as general information regarding controlling authorities and their control processes …více
Abstract:
Cieľom tejto diplomovej práce je analýza činnosti jednotlivých externých kontrolných orgánov pôsobiacich v rámci hotelierstva a gastronómie, identifikovať ich chyby a nedostatky a následne navrhnúť nápravné opatrenie. Prvá časť práce sa zameriava na základné informácie o kontrole a jej význame, ako aj všeobecné informácie ohľadom kontrolných orgánov a ich postupy pri výkone kontroly. V ďalšej kapitole …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2017
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Stanislava Belešová, PhD.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze