Zásobovací logistika v podniku DLC Napajedla, a.s. – Ing. Lenka Poláková
Ing. Lenka Poláková
Bakalářská práce
Zásobovací logistika v podniku DLC Napajedla, a.s.
Logistic supply chain in the company DLC Napajedla, a.s.
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na zásobovací logistiku konkrétního podniku. Tímto podnikem je akciová společnost DLC Napajedla. Teoretická část se zabývá prvky zásobovací logistiky, její historií a metodami. Praktická část se zaměřuje na zásobovací logistiku podniku DLC Napajedla a.s. Jsou zde využity metoda ABC a metoda bodového hodnocení dodavatelů. Cílem bakalářské práce je analyzovat logistiku v …víceAbstract:
Bachelor thesis is focused on the supply logistics of a particular company. This company is a stock corporation DLC Napajedla. The theoretical part deals with the elements of supply logistics, its history and methods. The practical part is target to the logistic supply of corporation DLC Napajedla. In this thesis are used ABC method and the supplier Scoring-table method. The goal of the thesis is to …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 6. 2010
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/fqlaz/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 8. 9. 2010
- Vedoucí: doc. Ing. Antonín Stehlík, CSc.
- Oponent: Ing. Pavel Bártů
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podnikové hospodářství
Práce na příbuzné téma
-
Komparace metod senzorického hodnocení destilátů
Michal Šindelář -
Systém bodového hodnocení řidičů a jeho dopad na vybrané oblasti veřejného sektoru
Lucie Hranická -
Exploitation of Crowd as a Source of Competitive Advantage
Barbora Lebedová -
Zásobovací logistika konkrétního podniku
Andrea Klimasová -
Zásobovací logistika konkrétního podniku
Petra Kolínská -
Zásobovací logistika v restauračním a hotelovém průmyslu
Jan Plicka -
Systémový přístup k návrhu vzdálené laboratoře
Hanna Kukharava -
Systémový přístup ke spokojenosti a věrnosti zákazníků ve vybrané firmě
Jiří Šimůnek