Kvalita stravování ve školních jídelnách pro děti mladšího školního věku – Veronika VALÚŠKOVÁ
Veronika VALÚŠKOVÁ
Master's thesis
Kvalita stravování ve školních jídelnách pro děti mladšího školního věku
The quality of meals provided in school canteens for children of primary school
Abstract:
Teoretická část diplomové práce je zaměřena na charakteristiku samotného dítěte mladšího školního věku, jeho tělesný vývoj, vývoj řeči, motorický vývoj, kognitivní funkce a nejdůležitějším aspektem, vstupem dítěte do školy. Zařazen je i význam nutričního doporučení, desatero pro správnou výživu dětí, poruchy příjmu potravy a výživovou pyramidu. K dalším aspektům teoretické časti, jsou detailně popsány …moreAbstract:
The theoretical part is focused on characteristics of the young age pupils, their physical development, speech development, cognitive and motor development and beginning of schooling as the primary aspect. In the thesis I have covered also the sense of nutritional recommendation, the Ten Commandments for right children nutrition, child obesity and health eating pyramid. Additional aspect of theoretical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 6. 2018
Thesis defence
- Supervisor: PhDr. Tereza Sofková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
VALÚŠKOVÁ, Veronika. \textit{Kvalita stravování ve školních jídelnách pro děti mladšího školního věku}. Online. Master's thesis. Olomouc: Palacký University Olomouc, Faculty of Education. 2018. Available from: https://theses.cz/id/zsaaa1/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
VALÚŠKOVÁ, Veronika. Kvalita stravování ve školních jídelnách pro děti mladšího školního věku. Olomouc, 2018. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaPALACKÝ UNIVERSITY OLOMOUC
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teaching at Primary and Lower Secondary Schools / Teaching primary school classes 1 through 5
Theses on a related topic
-
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
Anna Tietzová -
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
Ondřej Zeman -
Označování nutriční hodnoty potravin na přední straně obalu
Eliška Paidarová -
Faktory zemědělské prvovýroby ovlivňující výživovou hodnotu potravin
Adéla Švihlíková -
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
Julius Mock -
Vnímání potravin s upravenou výživovou hodnotou
David Petrašovský -
Srovnání výtvarných projektových řad ve volnočasových aktivitách (mladší školní věk, starší školní věk, adolescent)
Ilona Abrahamová -
Vybrané možnosti hudebních aktivit ve školní družině pro mladší školní věk
Daniela VLAŽNÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights