Kvalita stravování ve školních jídelnách pro děti mladšího školního věku – Veronika VALÚŠKOVÁ
Veronika VALÚŠKOVÁ
Diplomová práce
Kvalita stravování ve školních jídelnách pro děti mladšího školního věku
The quality of meals provided in school canteens for children of primary school
Anotace:
Teoretická část diplomové práce je zaměřena na charakteristiku samotného dítěte mladšího školního věku, jeho tělesný vývoj, vývoj řeči, motorický vývoj, kognitivní funkce a nejdůležitějším aspektem, vstupem dítěte do školy. Zařazen je i význam nutričního doporučení, desatero pro správnou výživu dětí, poruchy příjmu potravy a výživovou pyramidu. K dalším aspektům teoretické časti, jsou detailně popsány …víceAbstract:
The theoretical part is focused on characteristics of the young age pupils, their physical development, speech development, cognitive and motor development and beginning of schooling as the primary aspect. In the thesis I have covered also the sense of nutritional recommendation, the Ten Commandments for right children nutrition, child obesity and health eating pyramid. Additional aspect of theoretical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 6. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: PhDr. Tereza Sofková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VALÚŠKOVÁ, Veronika. Kvalita stravování ve školních jídelnách pro děti mladšího školního věku. Olomouc, 2018. diplomová práce (Mgr.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro základní školy / Učitelství pro 1. stupeň základních škol
Práce na příbuzné téma
-
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
Anna Tietzová -
Komparace webových stránek zaměřených na výživové hodnoty
Ondřej Zeman -
Označování nutriční hodnoty potravin na přední straně obalu
Eliška Paidarová -
Faktory zemědělské prvovýroby ovlivňující výživovou hodnotu potravin
Adéla Švihlíková -
Faktory ovplyvňujúce výživové hodnoty jedál pripravovaných v reštauráciách
Julius Mock -
Vnímání potravin s upravenou výživovou hodnotou
David Petrašovský -
Srovnání výtvarných projektových řad ve volnočasových aktivitách (mladší školní věk, starší školní věk, adolescent)
Ilona Abrahamová -
Vybrané možnosti hudebních aktivit ve školní družině pro mladší školní věk
Daniela VLAŽNÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva