Pozitíva a negatíva verejnej podpory (dotácií) pri podpore projektov v hotelierstve a gastronómii – Bc. Patrícia Koníčková
Bc. Patrícia Koníčková
Diplomová práce
Pozitíva a negatíva verejnej podpory (dotácií) pri podpore projektov v hotelierstve a gastronómii
Positives and Negatives of Public Support (Subsidies) to Support Projects in the Hotel Industry and Gastronomy
Abstract:
The Objective of Master´s Dissertation „Positives and negatives of public support (subsidies) to support projects in the hotel industry and gastronomy“ deals with the current state of public support and the problem of drawing the European investment and the structural funds. Firstly, the theoretical part focuses on introducing the basic concepts pertaining to the topic and communicates with the entire …víceAbstract:
Práca „Pozitíva a negatíva verejnej podpory (dotácii) pri podpore projektov v hotelierstve a gastronómii“ sa zaoberá aktuálnou problematikou čerpania štátnej verejnej podpory a európskych investičných a štrukturálnych fondov. V prvej, teoreticko-metodologickej časti, oboznamuje čitateľa so základnými pojmami prislúchajúcimi k danej téme, a taktiež oboznamuje s celým priebehom čerpania dotácií od žiadosti …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12999/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2017
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Stanislava Belešová, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KONÍČKOVÁ, Patrícia. \textit{Pozitíva a negatíva verejnej podpory (dotácií) pri podpore projektov v hotelierstve a gastronómii}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/zsvi5r/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Complementarity of Industry 4.0 and Operational Program Enterprise and Innovation for Competitiveness
Petra Škantárová -
Problematika kontroly projektů základních a středních škol financovaných z Operačního programu Vzdělávání na Slovensku
Radovan Herkeľ -
Realizace Operačního programu Konkurenceschopnost a hospodářský růst na Slovensku
Katarína Babincová -
Networks in the European Union The enforcement of the Ecodesign directive: a case study
Jip Werner -
The Place of Generation Renewal within European Public Goods
Niall Curley -
Serbia’s Struggle on the Path Towards Its Membership in the European Union
Filip Dragicevic -
Využitie fondov EU vo vybranom regióne
Filip Sabol