Lucie VENCLOVÁ

Bakalářská práce

Aplikace systému HACCP ve společném stravování

Application system the Hazard analysis critical control points in public catering
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o problematice aplikace systému HACCP ve veřejném stravování. V práci je uveden popis a principy daného systému. Systém HACCP má garantovat správnou technologickou praxi a výrobu zdravotně nezávadných potravin a pokrmů. Jsou zde popsány jednotlivé prvky systému a nápravná opatření s ohledem na zákon O ochraně veřejného zdraví.
Abstract:
This essay is about application of the system HACCP into community feeding. There is a description and some principles of it in the essay. The system HACCP guarantees the right technological practice and production of healthy food. Each part of system and corrective measures with respect to law are described here, too.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 6. 2007
Zveřejnit od: 9. 6. 2009
Identifikátor: 5254

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 6. 2007
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VENCLOVÁ, Lucie. Aplikace systému HACCP ve společném stravování. Kroměříž, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 09. 06. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 9. 6. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.