Lucie VENCLOVÁ

Bachelor's thesis

Aplikace systému HACCP ve společném stravování

Application system the Hazard analysis critical control points in public catering
Abstract:
Bakalářská práce pojednává o problematice aplikace systému HACCP ve veřejném stravování. V práci je uveden popis a principy daného systému. Systém HACCP má garantovat správnou technologickou praxi a výrobu zdravotně nezávadných potravin a pokrmů. Jsou zde popsány jednotlivé prvky systému a nápravná opatření s ohledem na zákon O ochraně veřejného zdraví.
Abstract:
This essay is about application of the system HACCP into community feeding. There is a description and some principles of it in the essay. The system HACCP guarantees the right technological practice and production of healthy food. Each part of system and corrective measures with respect to law are described here, too.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 6. 2007
Accessible from:: 9. 6. 2009
Identifier: 5254

Thesis defence

  • Date of defence: 29. 6. 2007

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

VENCLOVÁ, Lucie. Aplikace systému HACCP ve společném stravování. Kroměříž, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 09. 06. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 9. 6. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.