Aplikace systému HACCP ve společném stravování – Lucie VENCLOVÁ
Lucie VENCLOVÁ
Bachelor's thesis
Aplikace systému HACCP ve společném stravování
Application system the Hazard analysis critical control points in public catering
Abstract:
Bakalářská práce pojednává o problematice aplikace systému HACCP ve veřejném stravování. V práci je uveden popis a principy daného systému. Systém HACCP má garantovat správnou technologickou praxi a výrobu zdravotně nezávadných potravin a pokrmů. Jsou zde popsány jednotlivé prvky systému a nápravná opatření s ohledem na zákon O ochraně veřejného zdraví.Abstract:
This essay is about application of the system HACCP into community feeding. There is a description and some principles of it in the essay. The system HACCP guarantees the right technological practice and production of healthy food. Each part of system and corrective measures with respect to law are described here, too.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 6. 2007
Accessible from:: 9. 6. 2009
Identifier:
5254
Thesis defence
- Date of defence: 29. 6. 2007
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
VENCLOVÁ, Lucie. Aplikace systému HACCP ve společném stravování. Kroměříž, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 09. 06. 2009
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 9. 6. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies
Theses on a related topic
-
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Monitoring pooperační bolesti u pacientů po totální endoprotéze kyčle a kolene na jednotce intenzivní péče
Barbora Křivánková -
Monitoring stávající úrovně QMS v prostředí konkrétní firmy, návrhy na zlepšení
Renáta Šomanová -
Dokumentace antropogenních vlivů na flóru v části NP Šumava (Kvildsko)
Marie Krupičková