Aplikace systému HACCP ve společném stravování – Lucie VENCLOVÁ
Lucie VENCLOVÁ
Bakalářská práce
Aplikace systému HACCP ve společném stravování
Application system the Hazard analysis critical control points in public catering
Anotace:
Bakalářská práce pojednává o problematice aplikace systému HACCP ve veřejném stravování. V práci je uveden popis a principy daného systému. Systém HACCP má garantovat správnou technologickou praxi a výrobu zdravotně nezávadných potravin a pokrmů. Jsou zde popsány jednotlivé prvky systému a nápravná opatření s ohledem na zákon O ochraně veřejného zdraví.Abstract:
This essay is about application of the system HACCP into community feeding. There is a description and some principles of it in the essay. The system HACCP guarantees the right technological practice and production of healthy food. Each part of system and corrective measures with respect to law are described here, too.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 6. 2007
Zveřejnit od: 9. 6. 2009
Identifikátor:
5254
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 6. 2007
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VENCLOVÁ, Lucie. Aplikace systému HACCP ve společném stravování. Kroměříž, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 09. 06. 2009
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 9. 6. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
VYPRACOVÁNÍ KRITICKÝCH KONTROLNÍCH BODŮ PRO DEFINOVANÉ CUKRÁŘSKÉ VÝROBKY
Soňa Nováčková -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Aplikace systému kritických kontrolních bodů HACCP při výrobě pitné vody
Jaroslav BANÝ -
Monitoring pooperační bolesti u pacientů po totální endoprotéze kyčle a kolene na jednotce intenzivní péče
Barbora Křivánková -
Monitoring stávající úrovně QMS v prostředí konkrétní firmy, návrhy na zlepšení
Renáta Šomanová -
Dokumentace antropogenních vlivů na flóru v části NP Šumava (Kvildsko)
Marie Krupičková