Bc. Lucia Balleková

Diplomová práce

Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov

Vliv snižování obsahu soli na technologickou, hygienickou a senzorickou jakost Špekáčků
Anotace:
Tato diplomová práce s názvem „Vliv snižování obsahu soli na technologickou, hygienickou a senzorickou jakost Špekáčků“ pojednává v teoretické části o masných výrobcích obecně, popisuje legislativní požadavky, jakostní požadavky a jejich hodnocení a popsány jsou suroviny a jednotlivé kroky výroby drobných masných výrobků. Konkrétněji je popsán vliv soli z technologického, ale i zdravotního hlediska …více
Abstract:
The diploma thesis „Influence of salt reduction on technological, hygienic and sensory quality of Špekáčik“ deals in the teorethical part with meat products in general, describes legislative requirements, quality requirements and their evaluation, and describes the raw materials and individual steps in production of meat products. The salt is described in particular in terms of technology, but also …více
Abstract:
Táto diplomová práca s názvom „Vplyv znižovania obsahu soli na technologickú, hygienickú a senzorickú akosť Špekáčikov“ pojednáva v teoretickej časti o mäsových výrobkoch obecne, popisuje legislatívne požiadavky, akostné požiadavky a ich hodnotenie a popísané sú suroviny a jednotlivé kroky výroby drobných mäsových výrobkov. Konkrétnejšie je popísaný vplyv soli z technologického, ale aj zdravotného …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Pavel Smetana, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta