Školní stravování na úrovni obce – Michaela Matuštíková
Michaela Matuštíková
Diplomová práce
Školní stravování na úrovni obce
School Catering at a Municipal Level
Anotace:
Hlavním tématem diplomové práce je školní stravování na úrovni obce. Cílem této práce je analýza školního stravování a porovnání služeb v této oblasti ve veřejném a soukromém sektoru. V úvodu práce je teoretická část, která popisuje hospodaření a financování školství a služby s ním spojené. V teoretické části je porovnání dvou školních jídelen, v nichž jedna je poskytována veřejným sektorem a druhou …víceAbstract:
This thesis deals school catering at a municipal level. The aim is analysis school catering and compared this catering. School catering is provided by two different providers. Theoretical part is about economy and finance in education. Practical part is about comparison two different providers and their services.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2015
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/106985
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2015
- Vedoucí: Anna Juřicová
- Oponent: Hana Kolaříková
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Veřejná ekonomika a správa
Práce na příbuzné téma
-
Technologické postupy a hygienické předpisy při přípravě stravy ve vazební věznici
Adam VESELSKÝ -
Dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů ve školním stravování
Iveta KUCHAŘOVÁ -
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
Anna Kobylková -
Návrh systému a organizácie stravovacích služieb na Vysokej škole hotelovej v Prahe
Silvia Mihaldová -
Analýza výživových norem v předškolním stravování
Eva PAULÍČKOVÁ -
Zdravá školní jídelna
Nela Hegerová -
Zastoupení zdrojů omega-3 mastných kyselin v koncepci jídelníčku školní jídelny a návrh možností zlepšení ukazatelů spotřebního koše
Jan ČANDA -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková