Autenticita ve vietnamských stravovacích zařízeních v Praze – Phuong Trang Cuová
Phuong Trang Cuová
Bakalářská práce
Autenticita ve vietnamských stravovacích zařízeních v Praze
Authenticity in Vietnamese catering establishments in Prague
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu autenticity vietnamských bister a restaurací v Praze, včetně zjištění povědomí o vietnamské kuchyni a toho, zda vnímání autenticity má pozitivní vliv na hodnotu značky. Pro naplnění cílů byly použity dvě metody sběru dat: dotazníkové šetření a polostrukturované rozhovory. První kapitola teoretické části popisuje migraci Vietnamců v České republice a tuto komunitu …víceAbstract:
The bachelor thesis focuses on the analysis of the authenticity of Vietnamese bistros and restaurants in Prague, including finding out awareness of Vietnamese cuisine and whether the perception of authenticity has a positive effect on the brand equity. Two methods of data collection were used to meet the objectives: a questionnaire and semi-structured interviews. The first chapter of the theoretical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 9. 2020
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/82453
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2021
- Vedoucí: Blanka Bejdáková
- Oponent: Jiří Vaníček
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/82453
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Úroveň kvality a způsoby nabídky stravovacích zařízení u dálniční sítě České republiky
Tomáš Vrzal -
Hygiena a dezinfekcia v kuchyniach a stravovacích prevádzkach
Ivo Šujanský -
Sanitácia stravovacích služieb
Ivona Buchtelová -
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
Martina Táborská -
Analýza sítě stravovacích zařízení ve vybrané turistické lokalitě
Jana Vítová -
Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech vietnamské a české kuchyně
Tra My Nguyen Thi Huong -
Vietnamská gastronomie v Praze
Anh Nguyenová -
Autenticita jako významný faktor rozvoje vybrané destinace cestovního ruchu
Alžběta Hochmanová