Komparace vývoje spotřeby vybraných druhů potravin v České a Slovenské republice – Eliška Šuráňová
Eliška Šuráňová
Bakalářská práce
Komparace vývoje spotřeby vybraných druhů potravin v České a Slovenské republice
Comparison of Selected Food Commodities Consumption in the Czech and Slovak Republic
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na porovnání vývoje spotřeby vybraných druhů potravin v České republice a Slovenské republice, konkrétně jednotlivých druhů masa, a to vepřového, hovězího, drůbežího, ryb a ostatního (telecí, skopové, kozí, koňské, králičí, zvěřina). Současně se v práci objevuje vývoj spotřebitelských cen u hovězího, vepřového, drůbežího masa a ryb, a to pouze pro Českou republiku, protože …víceAbstract:
The bachelor thesis is focused on comparison of selected food commodities consumption in the Czech and Slovak Republic, concretely different types of meat. The types are pork, beef, poultry, fish and other (veal, lamb, goat, horse, rabbit and game meat). In this thesis next appears development of consumer prices of pork, beef, poultry and fish, because similar data for Slovak Republic were not available …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 3. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Marie Prášilová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠURÁŇOVÁ, Eliška. \textit{Komparace vývoje spotřeby vybraných druhů potravin v České a Slovenské republice}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/zw3kfu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Provoz a ekonomika
Práce na příbuzné téma
-
Spotřeba potravin - vývojové tendence vybraných druhů potravin
Lucie Havlová -
Faktory ovlivňující spotřebitele při nákupu potravin (případ okázalých potravin a potravin běžné spotřeby)
Pavel Kamarýt -
Mezera mezi záměrem a chováním u etického nákupu potravin
Petra Cendelínová -
The Role of SAP Analytics Cloud Smart Predict Time Series Feature in Evaluating Energy Consumption Trends and Environmental Impact of the SAP Metronom Business Center Office Location
Vera Vavan -
Analysis of Consumption and Consumers’ Behaviour
Eliška Šuráňová -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Hospodářský výsledek zemědělského podniku v závislosti na vývoji cen- hovězí maso.
Jana Lainková -
Podnikatelský plán: Prodejna "Maso-Uzeniny"
Rudolf Gábor
Název
Vložil
Vloženo
Práva