Eliška Knoblochová

Bachelor's thesis

Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci

Quality characteristics of meat and meat products in regional production
Abstract:
V bakalářské práci s tématem Jakostní charakteristika masa a masných výrobků v regionální produkci bylo cílem uvést problematiku jakosti masa a popsat několik faktorů, které ji ovlivňují. Pozornost je věnováno zrání masa, které se skládá ze tří fází pre-rigor mortis, rigor mortis a post- rigor mortis. Dalším důležitým faktorem, který je třeba brát v úvahu, jsou odchylky masa způsobené stresovými situacemi …more
Abstract:
In the bachelor thesis with the theme Quality characteristics of meat and meat products in regional production, the aim was to mention the issue of meat quality and describe several factors that affect it. A particular attention is given to maturation of meat, which consists of three stages of pre-rigor mortis, rigor mortis and post-rigor mortis. Another important factor to be taken into account is …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Reader: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta