Organizační struktura restaurace McDonalds – Bc. Drabik Drabik
Bc. Drabik Drabik
Bakalářská práce
Organizační struktura restaurace McDonalds
Organizational Structure of the McDonalds Restaurant
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá organizační strukturou restaurace rychlého občerstvení řetězce McDonald's. Nejprve v teoretické části definuje základní atributy organizování a popisuje jednotlivé typy organizačních struktur. Podává informace o způsobech vzdělávání zaměstnanců a zároveň se věnuje popisu trhu rychlého občerstvení obecně a konkrétně v České republice. Analytická část navazuje na teoretickou …víceAbstract:
The bachelor's thesis deals with the organizational structure of the McDonald's fast food restaurant. First, the theoretical part defines the basic attributes of organization and describes the various types of organizational structures. It provides information on ways of educating employees and also describes the fast food market in general and in the Czech Republic. The analytical part follows the …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2022
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/m2q5r/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2022
- Vedoucí: Ing. Lada Petránková
- Oponent: Ing. Petr Studnička, PhD.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DRABIK, Drabik. \textit{Organizační struktura restaurace McDonalds}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/zwt437/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
International Project Management- Organizational Structure
Katarína Villínová -
Podnikatelský plán - zdravé rychlé občerstvení
Tomáš Horák -
Volba typu provozovny rychlého občerstvení
Darek Vítek -
Analýza rizik provozu ve vybrané restauraci rychlého občerstvení
Jana Zajíčková -
Podnikatelský plán na otevření nového rychlého občerstvení na Dobříši
Lucie Manhartová -
Podnikatelský plán gastronomického konceptu rychlého občerstvení
Denisa Válková -
Pozice Food and Beverage Manager a její kompetence
Tereza Kalouskova -
Aplikace prvků Career Human Agency Theory v poradenské činnosti kariérových poradců na vysokých školách
Eliška Olšanová