Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
müsliKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Oxidační stabilita cereálních směsí s netradiční surovinovou skladbou
(Zlata Lysáčková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a7w240// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba a základní nutriční analýza müsli z netradičních obilovin a jedlých květů
(Tereza Šťastná)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l494id// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Výroba netradičních müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Martina Mrázková)2022, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mqmd6m// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Alžběta Klůzová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
(Lenka Kostková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//moqvjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
(Kristýna Ondroušková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu pěstování vybraného sortimentu rostlin na výnos a kvalitu jedlých květů
(Hana Součková)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x26ypu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Rozvoj venkova | Práce na příbuzné téma
Návrh receptury bezlepkových müsli tyčinek s přídavkem vlákniny
(Zdeňka Prucková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bmeymv// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Výroba netradičních müsli směsí a stanovení jejich základních nutričních parametrů
(Petra Horáková)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rl7fiz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fyzikálně-chemická analýza výrobků pšeničného müsli
(Andrea Bartošová)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//yy23tq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma