Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

rybí maso

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Komparace výsledků senzorické analýzy vína v závislosti na diferenciaci konzumentů
 (Kristýna Rozárka Jandásková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14833/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy
 (Veronika BLÁHOVÁ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//dvdxee// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Vliv suroviny a technologického postupu při výrobě rybích klobás
 (Petra Klvaňová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o7fuoe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv suroviny a technologického postupu při výrobě rybích klobás
 (Petra Klvaňová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//o7fuoe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Rybí maso jako rozšíření sortimentu pro výrobu masných výrobků
 (Marie Nevrklová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tqs0sb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
 (Petr Starostka)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mwsy4p// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma