Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
rybí masoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Komparace výsledků senzorické analýzy vína v závislosti na diferenciaci konzumentů
(Kristýna Rozárka Jandásková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14833/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Hodnocení organoleptických vlastností u vybraných mléčných produktů pomocí instrumentální a senzorické analýzy
(Veronika BLÁHOVÁ)2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//dvdxee// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma
Vliv suroviny a technologického postupu při výrobě rybích klobás
(Petra Klvaňová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7fuoe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv suroviny a technologického postupu při výrobě rybích klobás
(Petra Klvaňová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//o7fuoe// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Rybí maso jako rozšíření sortimentu pro výrobu masných výrobků
(Marie Nevrklová)2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tqs0sb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
(Petr Starostka)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//mwsy4p// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma