Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Luštěniny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Luštěniny a jejich využití v pekařství
 (Julie DVOŘÁKOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//4hqrmu// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti využití cizrny v jídelníčku předškolních dětí
 (Lenka Odehnalová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/8vjrya/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Klíčené luštěniny se sníženým obsahem oligosacharidů jako zdroj pokrmů
 (Natálie Pečenková)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//kifzeg// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Luštěniny a jejich využití v pekařství
 (Julie DVOŘÁKOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//4hqrmu// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Nutriční změny v klíčených luštěninách zpracovaných sušením
 (Karin VIKTORINOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//dc8h9s// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vliv klíčení a vaření na antioxidační aktivitu čočky
 (Lucie Czyžová)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bv0n2t// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Kulinární úprava luštěnin
 (Natálie Pečenková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wu7srh// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma