Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
LuštěninyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Luštěniny a jejich využití v pekařství
(Julie DVOŘÁKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//4hqrmu// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Možnosti využití cizrny v jídelníčku předškolních dětí
(Lenka Odehnalová)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/8vjrya/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Klíčené luštěniny se sníženým obsahem oligosacharidů jako zdroj pokrmů
(Natálie Pečenková)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kifzeg// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Luštěniny a jejich využití v pekařství
(Julie DVOŘÁKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//4hqrmu// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Nutriční změny v klíčených luštěninách zpracovaných sušením
(Karin VIKTORINOVÁ)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//dc8h9s// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Vliv klíčení a vaření na antioxidační aktivitu čočky
(Lucie Czyžová)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bv0n2t// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Kulinární úprava luštěnin
(Natálie Pečenková)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wu7srh// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma