Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
DálniceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
(Oborná Oborná)2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/vvjnp/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma
Vytvoření podnikatelského plánu pro gastronomické zařízení
(Tomáš Junek)2023, Bakalářská práce, Celoškolská pracoviště (studium mimo fakulty) / České vysoké učení technické v Praze
• http://theses.cz/id/w6ttwz/ | Podniková ekonomika a management / | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby v lázeňském městě
(Martin Voldřich)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13329/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby v nákupních centrech
(Slobodan Ubović)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13668/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby v nákupních centrech
(Tomáš Rys)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/y5iey/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení
(Petra Nezvalová)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ksdws/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
(Abdelreheem Shamekh)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/rg13p/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Eliška Krchovová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/fsnqb/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Aren Ananyan)2024, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j0970/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Analýza ztrát hmotnosti při gastronomické úpravě hovězího masa
(Pavel Hoňka)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//12p60y// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma