Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomie regionálníKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Moderní česká gastronomie a město Jeseník
(Tereza Sztalmachová)2024, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ou587/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
(Kateřina Ronešová)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ascl2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
(Petra Kozáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/47406 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma
Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
(Jiřina Eretová)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//epkxg1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma
Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
(Lenka Novotná)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality
(Ondřej Jansa)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3n1r5a// | Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia | Práce na příbuzné téma
Analýza francouzské gastronomie
(Filip Kratochvíl)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6156/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Gastronomie jako součást marketingu cestovního ruchu
(Nicole Kuřátková)2022, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB14024 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Tradiční česká gastronomie napříč časem
(Martina Klouparová)2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qdti1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Tradice pohostinství v České republice
(Petra Zídková)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14910/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma