Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomie regionální

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Moderní česká gastronomie a město Jeseník
 (Tereza Sztalmachová)

2024, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/ou587/ | Cestovní ruch a turismus / | Práce na příbuzné téma

Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
 (Kateřina Ronešová)

2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ascl2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Ekonomické aspekty rozvoje gastronomie jako součásti lokální a regionální kuchyně
 (Petra Kozáková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/47406 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma

Regionální gastronomie jako součást regionálního rozvoje pohledem mladých lidí (případ vybrané hotelové školy)
 (Jiřina Eretová)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//epkxg1// | Hospodářská politika a správa / Veřejná správa a regionální rozvoj | Práce na příbuzné téma

Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
 (Lenka Novotná)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality
 (Ondřej Jansa)

2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3n1r5a// | Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia | Práce na příbuzné téma

Analýza francouzské gastronomie
 (Filip Kratochvíl)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6156/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Gastronomie jako součást marketingu cestovního ruchu
 (Nicole Kuřátková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta informatiky a managementu / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB14024 | Ekonomika a management / Management cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Tradiční česká gastronomie napříč časem
 (Martina Klouparová)

2016, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qdti1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Tradice pohostinství v České republice
 (Petra Zídková)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14910/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma