Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

amaranth

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Marketingová strategie společnosti Amaranth Life s.r.o.
 (Michaela Doležálková)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/56208 | Mezinárodní ekonomické vztahy / Mezinárodní obchod | Práce na příbuzné téma

Optimalizace HPLC/MS/MS metody pro analýzu fenolických látek obsažených v amarantovém zrnu
 (Denisa Vraná)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//93txkn// | Chemie / Analytická chemie | Práce na příbuzné téma

Charakteristika a vlastnosti amarantu
 (Eva SZAROWSKÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bxgdhw// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Amarant ve výživě člověka.
 (Hana KAZÍKOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nyhjup// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Chemické a senzorické hodnocení výrobků na bázi amarantu a merlíku
 (Iveta TRÁVNÍČKOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vypm48// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Amarant jako netradiční potravina ve výživě člověka
 (Irena ŠESTÁKOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//iltrjc// | Zemědělství / | Práce na příbuzné téma

Vliv kombinací fosforečnanů a amarantu na technologické vlastnosti masných výrobků
 (Eliška Gurská)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4ho94h// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Aplikace amaranthu pro zvýšení ekologických vlastností různých produktů
 (Milada LENFELDOVÁ)

2006, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2nk7xt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Obsah rutinu v laskavci (Amaranthus sp.)
 (Kristina KOTLANOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//6ueasr// | Zemědělství / Zemědělské biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Modelování fermentace amarantové hmoty
 (Tomáš KOZUBÍK)

2005, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3mgxn6// | Chemické a procesní inženýrství / Automatizace a řídicí technika ve spotřebním průmyslu | Práce na příbuzné téma