Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
beta-karotenKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení {$\beta$}-karotenu v želatinových kapslích
(Zuzana KOLAJOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//b8haeh// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení beta-karotenu v rajčatech metodou HPLC
(Petra VOJTÍŠKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//19etij// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení beta-karotenu v ječmeni metodou HPLC
(Vojtěch Puč)2007, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ol2q0e// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení množství vybraných karotenoidů u meruňek a broskví z jižní Moravy.
(Jaroslava Vaculíková)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5ahq7w// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných chemických charakteristik biopotravin
(Barbara STONAWSKÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pk7ljc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Chemické charakteristiky brokolice
(Marie BAČÁKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//00svwa// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma