Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cheeses

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Technologie výroby bílých sýrů v solném nálevu
 (Dominika Mištová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ky7idt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sýry a jejich jakost v závislosti na použitém syřidle
 (Josefína Bujnovská)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ihlz79// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
 (Jolana Dostálová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Obsah biologicky aktivních aminů v průběhu skladování u vybraných druhů zrajících sýrů
 (Simona HYBŠOVÁ)

2020, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//x8s8fh// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma

Vláknité mikromycety jako producenti mykotoxinů v sýrech
 (Zuzana Pavlíčková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//olzqir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby plísňových sýrů
 (Lukáš Navrátil)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7t3r6c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
 (Sára Karpsteinová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení sýrů holandského typu
 (Bára Bažantová)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//96yhtn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sýry a jejich jakost v závislosti na použitém syřidle
 (Josefína Bujnovská)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ihlz79// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv Furcellaranu na konzistenci roztíratelných tvarohových sýrů
 (Markéta Suchánková)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xx68zg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)