Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

cheeses

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů
 (Natalia Vladimirovna ONIPCHENKO)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1i30l7// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
 (Růžena Vávrová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
 (Sára Karpsteinová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Sýry a jejich jakost v závislosti na použitém syřidle
 (Josefína Bujnovská)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ihlz79// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
 (Růžena Vávrová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Texturní a barevné vlastnosti sýrů ošetřených extracelulárními enzymy
 (Jana Jašková)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//2hvi17// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Vybrané směsi sodných a draselných tavicích solí a jejich vliv na konzistenci tavených sýrů
 (Tereza Pakhofferová)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ya2a6y// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
 (Jolana Dostálová)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů
 (Kateřina Szewczyková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o10vjc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Sýry typu "Pasta-Filata"
 (Marie Chvatíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//iswp9p// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)