Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
cheesesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Distribuce molárních frakcí kaseinu u pařených sýrů
(Natalia Vladimirovna ONIPCHENKO)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1i30l7// | Chemie a technologie potravin / Food Technology | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
(Růžena Vávrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a kvalitativní parametry sýrů parmezánového typu
(Sára Karpsteinová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ajgybm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Sýry a jejich jakost v závislosti na použitém syřidle
(Josefína Bujnovská)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ihlz79// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby čerstvých nezrajících sýrů
(Růžena Vávrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1xfrzw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní a barevné vlastnosti sýrů ošetřených extracelulárními enzymy
(Jana Jašková)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2hvi17// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vybrané směsi sodných a draselných tavicích solí a jejich vliv na konzistenci tavených sýrů
(Tereza Pakhofferová)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ya2a6y// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Mikrostruktura a viskoelastické vlastnosti tavených sýrů s náhradami tavicích solí
(Jolana Dostálová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//lx01jm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující texturu pařených sýrů
(Kateřina Szewczyková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o10vjc// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Sýry typu "Pasta-Filata"
(Marie Chvatíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iswp9p// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma