Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
chocolate productsKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Feasibility study of Pralinkárna (Small Chocolate Manufacture)
(Eliška Němcová)2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//30cuys// | Economics and Management / | Práce na příbuzné téma
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
(Katarína Černajová)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7169/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Komparace čokolád vyrobených metodou "bean to bar" s běžně dostupnými čokoládovými výrobky
(Anna Borovcová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/yp5xs/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Proizvoditeli shokolada v CHeshskih zemlyah
(Oleksandra VELYCHKO)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//o6613e// | Filologie / Ruština ve sféře podnikání | Práce na příbuzné téma
Marketingový plán výroby čokoládových produktů na 3D tiskárně
(Jan Brichta)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/nxffn/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Posouzení rizik při výrobě čokolády a čokoládových výrobků
(Jiří Kratochvil)2018, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p0hprm// | Procesní inženýrství / Ovládání rizik | Práce na příbuzné téma
Nákupní chování spotřebitelů na trhu s čokoládou a čokoládovými výrobky
(Andrea Habáňová)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//h3li8j// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Vliv receptury na kvalitu čokoládových výrobků v průběhu jejich skladování
(Jena Jurková)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5nqsmi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Hodnocení čokoládových výrobků a polev pomocí fyzikálně-chemických metod
(Kateřina Chybová)2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//dqlslj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vyklepávání čokoládových produktů z forem
(Vít NOVOTNÝ)2015, Diplomová práce, Fakulta výrobních technologií a managementu / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//80wldm// | Strojírenská technologie / Příprava a řízení výroby | Práce na příbuzné téma