Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

curd

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

TVARŮŽKÁŘSTVÍ NA OLOMOUCKU V KONTEXTU POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU OD SEDMDESÁTÝCH LET 19. STOLETÍ DO TŘICÁTÝCH LET 20. STOLETÍ
 (Eva ŠPIČKOVÁ)

2021, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//cntlzm// | Humanitní studia / Anglická filologie - Historie | Práce na příbuzné téma

Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
 (Tereza JANŮ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//4n1e2u// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby sýrů s mletou sýřeninou
 (Zlata Hrazdilová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//u243tt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Využití transglutaminázy při výrobě tvarohu
 (Pavel Vintr)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3fmuop// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Vliv homogenizace na tvarohové dezerty
 (Tereza Šmigurová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7p64ug// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.
 (Veronika Lavingrová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//38i4cw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv homogenizace na tvarohové dezerty
 (Tereza Šmigurová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7p64ug// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Významné mikroorganismy a dynamika jejich počtů v průběhu skladování tvarohu a vybraných výrobků z něj
 (Ludmila Košarišťanová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cki47b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vývoj obsahu aromatikých látek a volných AMK v průběhu zrání Pravých olomouckých tvarůžků
 (Martina CHROMEČKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//c01gn7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů na senzorické a texturní vlastnosti termizovaných tvarohových dezertů
 (Jiří ŠVARC)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0oxqe// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma