Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

czech cuisine

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
 (Spillerová Spillerová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/y4t6b/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
 (Varvara Stepanova)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/ce2gc/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Cuisine Française
 (Lucie Neumanová)

2006, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rmteu/ | Učitelství pro základní školy / Učitelství francouzského jazyka a literatury pro základní školy | Práce na příbuzné téma

Russkaya kuchnya v Chekhii, Cheshskaya kuhnya v Rossii
 (Milina LUBNEVA)

2021, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//88s547// | Filologie / Cizí jazyky pro komerční praxi v kombinaci angličtina - ruština | Práce na příbuzné téma

Vplyv francúzskej gastronómie na českú kuchyňu
 (Kristina Hlavatovičová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13014/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza rozdílů ve stravovacích zvyklostech ukrajinské a české kuchyně
 (Vendula Hrubá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/csa5v/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
 (Aidai Kamchybek Kyzy)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/t6c6i/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza výskytu nejčastějších potravin v českých restauracích
 (Adriána Fedorová)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ifnp1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza vybraných incomingových cestovních kanceláří a tvorba produktu spojeného s českou gastronomií
 (Hana Čunková)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14409/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Le nouveau souffle en cuisine française
 (Jana STANÍKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//vqez2y// | Cizí jazyky pro komerční praxi / Cizí jazyky pro komerční praxi - francouzština | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)