Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fermentace.

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
 (Jan Sekyra)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/obogd/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Fermentace Chlorella sp., perspektivního substrátu pro biotechnologické aplikace
 (Lívia Knapová)

2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cd51e/ | Mikrobiologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv průběhu fermentace v závislosti na obsahu bílkovinných krmiv ve fermentu
 (Barbora Rázgová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ib9zbj// | Výživa zvířat / | Práce na příbuzné téma

Vliv fermentace obilovin na kvalitativní a kvantitativní výživářské parametry
 (Tomáš Müller)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//4goyrv// | Zemědělské inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Statiny jako manipulátory bachorové fermentace
 (Mariana Vadroňová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//49rz5s// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma

Vliv fermentace a teplené úpravy na stravitelnost hrachového proteinu v podmínkách in vitro
 (Jana Dunová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//qzheb8// | Krmivářství / | Práce na příbuzné téma

Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
 (Petr Starostka)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//mwsy4p// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných parametrů na průběh fermentace modelových systémů pomoci symbiotických kultur
 (Markéta Mikešová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bgb801// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti aplikace mastných kyselin při ukončení alkoholové fermentace
 (Michal Černoch)

2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zwysct// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Vliv podmínek fermentace na kvalitu ciderů
 (Anita Rejdlová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cfj6sm// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)