Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

fritovani

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Oxidační stabilita olejů při fritování hranolků
 (Monika Černohousová)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ski8s0// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Zdravotní a senzorický význam tvorby akrylamidu v potravinách
 (Jolana Luxemburková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8b74m8// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Přítomnost procesních kontaminantů v potravinách
 (Anežka Doležalová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g5zd62// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Význam tuků ve výživě člověka
 (Jana Honová)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//lckfh4// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv stárnutí fritovacího oleje na jeho vybrané požárně technické charakteristiky
 (Jiří Strakoš)

2011, Bakalářská práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/88627 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Technika požární ochrany a bezpečnosti průmyslu | Práce na příbuzné téma