Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomicka koncepce

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Evaluace koncepce značky Czech Specials v kontextu gastroturistiky v ČR a komparace s dalšími vybranými gastronomickými značkami a průvodci
 (Martina Rájková)

2024, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/92084 | Cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Koncepce dalšího odborného vzdělávání pro žáky středních odborných škol v MsK
 (Janáček Janáček)

2022, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rgtef/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

KONCEPCE ALTERNATIVNÍ KAVÁRNY S PRAVIDELNÝMI WORKSHOPY
 (Marcela Klapilová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id//0v2nsx// | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Návrh gastronomického provozu pizza pasta s projektovým řešením
 (Daria Orlova)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12671/vsh_m_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Jihočeské tradiční gastronomické značky a produkty
 (Lucie Trsková)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/66759 | Ekonomika a management / Arts Management | Práce na příbuzné téma

Management kvality gastronomických služeb
 (Tereza Holečková)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6522/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Využití franchisingu při zavádění nového gastronomického konceptu
 (Karel Řezníček)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12519/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma

Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
 (Alžběta NIMRICHTROVÁ)

2021, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0womum// | Ekonomika a management / Řízení a ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma