Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
jakost masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Produkce, zpracování a jakost králičího masa
(Tereza Kopřivová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v4d73c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost drůbežího masa v závislosti na krmivu
(Eliška Lexová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//oi9gza// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv barevných pšenic na senzorickou jakost drůbežího masa
(Stanislava Habrová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//07uscu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv různého podílu purpurové pšenice na senzorickou jakost drůbežího masa
(Ondřej Hrabal)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ogi01w// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv způsobu tepelné úpravy na hmotnostní ztráty a senzorickou jakost masa.
(Ivana NAVRÁTILOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t7xghi// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vliv kulinárního zpracování na jakost masa
(Lucie Dlouhá)2010, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//03a9b1// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných jakostních parametrů hovězího masa různých plemen za použití rozdílné tepelné úpravy
(Anna Bartošíková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//zzhbcl// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vlivy působící na vybrané jakostní parametry vepřového masa
(Kateřina Kadlecová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//vyxkj3// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Jakostní znaky daňčího masa
(Petr PROCHÁZKA)2023, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//9xshzx// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Jakostní charakteristiky hovězího výsekového masa a jeho kulinární upotřebení
(Klaudie Karafiátová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jk24rr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma