Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

jogurt

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
 (Zahraa Jasimová)

2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ye4tfw// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Klasický vs. bulharský jogurt – senzorická kvalita vs. chemické a mikrobiologické složení
 (Michaela Podloučková)

2024, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//tdc64t// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma

Jogurty-jejich benefity a postavení ve výživě člověka
 (Barbora Slanařová)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/sqayk/ | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Hladiny equolu a isoflavonů v jogurtech v závislosti na jejich dávce v krmivu
 (Martin Štěpánek)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dyjng/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma

Sledování hladin isoflavonoidů v jogurtech v závislosti na době zrání
 (Dagmar Al Tukmachi)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ixi51/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Využití NMR k analýze jogurtů z kravského a kozího mléka
 (Andrea Nosková)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ax2c1h// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení jakosti bílých jogurtů v závislosti na obsahu tuku vstupní suroviny
 (Magdaléna Šťastná)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1zhn6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení jakostních parametrů kozích jogurtů v závislosti na vstupní surovině
 (Vendula Němcová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jevgd9// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
 (Žaneta Olbertová)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yx1f0b// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny mikrobiologických a senzorických parametrů v průběhu skladování jogurtů
 (Barbora Bašková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zwnumx// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)