Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

orechy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Možnosti systému Sinumerik 840D při programování louskáčku na ořechy
 (Miroslav Kundela)

2014, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//zrjm5e// | Strojní inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Výhody pravidelnej konzumácie orechov a ich vhodné zaradenie do jedálničku
 (Katarína BEDNÁŘOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//fps0x9// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Kontrola jakostních parametrů experimentálního masného výrobku za použití vedlejších produktů vzniklých po zpracování vlašských ořechů
 (Michaela Graciasová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//b3ym14// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující cenu vlašských ořechů na českém trhu
 (Zygmunt Grudziński)

2019, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/138636 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry lískových ořechů
 (Veronika Paťhová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3zwvck// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby a jakost oleje z jader vlašských ořechů
 (Šárka Krejčová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ej2yxk// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv množství a druhu použitých ořechů při výrobě paštiky na senzorickou kvalitu výrobku
 (Blanka Mejzlíková)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//z1x78m// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry vlašských ořechů
 (Jakub Šimandl)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//go5peo// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv ošetření mikrovlnným zářením na kvalitu ořechů, máku a sušeného ovoce
 (Petra Škvorová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//582j3x// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Změny stability ořechů a máku vůči žluknutí po ošetření mikrovlnným zářením
 (Klára Vašíčková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hywtix// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)