Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

prichute

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Tolerance sippingu u pacientů v nemocničním zařízení (množství, typ přípravku, délka podávání, příchutě)
 (Karolína MRAČNOVÁ)

2023, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//9ahe74// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma

Možnosti maskování vařivé příchutě ve sterilovaných tavených sýrech
 (Radoslav Šenk)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ajau8v// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

Výroba piv s ovocnou příchutí a jejich senzorické hodnocení
 (Eva Burianová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//cj2f1j// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Příchuť člověka - soubor obrazů středního formátu
 (Jan PITEL)

2014, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//luc7mv// | Specializace v pedagogice / Vizuální kultura se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Možnosti výroby sterilovaných tavených sýrů s příchutí
 (Vladěna HELIOVÁ)

2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qctx1a// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Příprava a charakterizace nealkoholického piva s různou příchutí
 (Pavla Benešová)

2012, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//t7oolt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Řešení reologických vlastností mražených krémů s vybranými příchutěmi
 (Veronika DÍTKOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6g4a19// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma