Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
salamyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Svoboda slova a cenzura v 60. letech ve Finsku na příkladu románu Hannu Salamy Juhannustanssit
(Eliška Losíková)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/wcmt6/ | Baltistika / Finština | Práce na příbuzné téma
Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
(Denisa Grillová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r02so/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení vybraných jakostních parametrů měkkého salámu v závislosti na technologii výroby dané jeho zrněním
(Adéla Mátlová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//njj6yi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování změn jakostních parametrů měkkého salámu v závislosti na technologii a vstupní surovině
(Michaela Turková)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//isil8q// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Poměr tuku v salámu Vysočina dle značky
(Anezka Svobodova)2021, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//4qrxxh// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných jakostních charakteristik Gothajského salámu v závislosti na obsahu soli
(Ladislava Ilčíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2h4b8q// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
(Tereza Burianová)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2ny8pi// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby a kontrola jakosti měkkých salámů
(Roman Porazil)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n8jdi2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakostních parametrů salámu Vysočina v závislosti na obsahu soli
(Dagmar Pavelková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//czwo2k// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakostních parametrů Gothajského salámu v závislosti na receptuře
(Kamila Řehůřková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//cqywzi// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma