Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
sensory evaluationKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
(Charanpreet Kaur)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Drying and Sensory Characteristics of Mango (Mangifera indica)
(Modurotoluwa Emmanuel Ojo)2023, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//6w9dp7// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Evaluation of drying efficiency of two innovative Tent Solar Dryers for food processing
(Daniel Braniš)2024, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vfos24// | Agri-food Systems and Rural Development / | Práce na příbuzné téma
Quality evaluation of cold-pressed hemp seed oil of industrial hemp varieties (Cannabis sativa L.)
(Rebeka Hadlová)2019, Diplomová práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ta3q2g// | Tropické zemědělství / Tropical Crop Management and Ecology | Práce na příbuzné téma
Porovnánie metód senzorického hodnotenia pri párování dezertov a sladkých vín
(Samuel Lazor)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/hy9kt/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
The Impact of Sensory Marketing on Consumer Behaviour
(Annaliya Peter)2023, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/s2eb5/ | Ekonomika a management / Business Economics and Management | Práce na příbuzné téma
Komparace metod senzorického hodnocení destilátů
(Michal Šindelář)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lcpf0/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů a smetan
(Antonín Hanuš)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//dy53kk// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
(Kristýna DOUBRAVOVÁ)2021, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//s8r5t9// | Zemědělské inženýrství / Kvalita zemědělských produktů | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení sýrů holandského typu
(Bára Bažantová)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//96yhtn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma